Yoga för Nybörjare/Grundkurs
 

Här finns möjlighet för att lära yoga från grunden. Inga förkunskaper krävs. Tempot är lugnt, och steg för steg blir du van vid ett traditionellt Sivananda Yoga pass med avslappningar, solhälsningen, asanas och andningsövningar.

 

Yoga för Fortsättare

Vi utgår från ett traditionellt Sivananda Yoga pass. Vikten läggs på olika teman, ex. balance, chakrakoncentration eller solhälsningen. Du lär dig även nya tekniker. Passens innehåll kan stämmas av med deltagarnas önskemål.
Måndagar kl 18.45 yogahuset
Tisdagar kl 19 Svärdsjö församlingsgård
Fredagar kl 17 Svärdsjö församlingsgård
 

Yoga för seniorer/lugn yoga

Denna form är för dig som söker en lugnare yoga, vi använder mest mattan och stol när den behövs. Vi utgår från ett traditionellt Sivananda pass och använder en del enklare varianter av ställningarna. Även här kan passen ha olika teman.
Tisdagar kl 12.30 ABF
 

Yoga på stol/rullstol

Denna yogaform är anpassat för dig som föredrar eller är i behov av stol framför mattan. Vi anpassar traditionell yoga till stolen. I den mån det är möjligt tar du hand om hela din kropp.
Fredagar kl 11.15 ABF
Fredagar kl 13 HSO


 

Drop-in yoga

Kom som du är och känn dig välkommen på mattan för en kortare paus. Olika nivåer möts i yogasalen och du känner i större del själv efter vad du mår bra av.